News

Investimet e pasurive të paluajtshme luajnë një rol të madh për investitorët privatë dhe institucionalë. Por, ashtu si industria e pronës ka ndikim në tregun financiar, gjithashtu varet nga ai si sektor me shumë kapital intensiv.
Çmimet e qirasë dhe ndryshimet në ato çmime kanë një ndikim të drejtpërdrejtë mbi pasurinë e pronarëve dhe qiramarrësve dhe shpenzimet e tyre të konsumit.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

87 Comments

Leave a Reply

Language »
FacebookInstagram