INFORMACION PËR BASHKËPUNIM ME DION IMOBILIARE!

Bulevard "Gjergj Kastrioti" , Korçë

Cfarë ju nevojitet për të qene pjesë e Dion Imobiliare?
Dëshironi që ne të jemi bashkëpunetoret e shitjes së objektit tuaj apo dhenies me qira të Objektit tuaj?
Agjencia Imobiliare “Dion” përpiqet çdo ditë e më shumë në mënyrë që të arrijë perfeksionin dhe të jetë lider në treg , duke ju lehtësuar në ndërmjetësimin e shitjes apo dhenies me qira  të objektit tuaj.
*Dokumentacioni I nevojshëm për të qenë pjesë e një procedure të rregullt , pranë Agjencisë “Dion” janë:
-Fotokopje Çertifikate Pronësie.
-Fotokopje e Hartës & Kartelës së objektit.
-Fotokopje e Kartës së Identitetit.
-Akt- Marreveshja e Agjencisë “Dion” , e cila parashikon përgjegjësitë tona dhe tuajat si dhe të drejtat e të gjitha palëve të përfshira në proçesin e shit- blerjes.

*Dokumentacioni I Nevojshëm I cili nevojitet për kontraktimin e Ambienteve me Qira.
– Fotokopje e Kartës së Identitetit.
-Prokurë e Posaçme neqoftëse ju jeni kontraktuar nga pronari për të kryer veprime mbi objektin.
-Akt- Marreveshja e Agjencisë “Dion” , e cila parashikon përgjegjësitë tona dhe tuajat si dhe të drejtat e të gjitha palëve të përfshira në proçesin e qira- dhenies dhe qira-marrjes.

 

Kontaktoni me ne :
Mob/Tel: +355696834747 / +35582254054
Email: info@dionimobiliare.com
Adresa: Bulevard “Gjergj Kastrioti” , Korçë.

 

Dion Imobiliare duke marrë shkas nga periudha e pandemisë ju ofron dhe mundësinë e aplikimit Online.
Nëpërmjet një klikimi tek linku më poshtë ” Formular Aplikimi” ju mund të plotësoni kërkesen tuaj, pa pasur nevojë të paraqiteni personalisht pranë zyrave tona dhe agjentët tanë imobiliarë do j’u kontaktojnë në kohë reale. 

 

Formular Aplikimi

 

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

Property details:

Property ID: HI-07743
Property Type: Aplikime
Property Status: Frequent

  REZERVO TAKIM

  Nearby places powered by yelp

  Review for INFORMACION PËR BASHKËPUNIM ME DION IMOBILIARE!

  Avatar
  Overall Rating:
  Cilesia e Prones
  Vendndodhja
  Karakteristikat
  Review Content:
  Login to leave a review
  Language »
  FacebookInstagram