Properties for Tokë / Truall

Filter
Sort by
1 month
1 month

OKAZION SHITET TRUALL TEK ISH S.M.T

Rruga "Parashqevi Qiriazi" , Korçë

Lek8.000 / m2
Lek8.000 / m2
2 months
2 months

OKAZION – TRUALL NË SHITJE , NË HYRJE TË KORÇËS

Rruga "Koço Mio" dhe Rruga "Muzakajt" , Korçë

€ 102.000
€ 102.000
4 months
4 months

SHITET TOKË ARRË, VOSKOPOJË , KORÇË

Voskopojë, Korçë

Call for availability
Call for availability
6 months
6 months

SHITET TOKË ARRË, PRANË “ALEKSIA”, AUTOSTRADA KORÇË- KAPSHTICË.

Rruga Korçë- Bilisht KM1 , Korçë

Call for availability
Call for availability
7 months
7 months

OKAZION SHITET TRUALL ,KORÇË -BILISHT KM1

Rruga : Bilisht -Korçë KM1

Call for availability
Call for availability
7 months
7 months

TRUALL NË SHITJE , LAGJIA 4 , KORÇË

Lagjia e Re , Korçë

Call for availability
Call for availability
10 months
10 months

SHITET TRUALL , LIBONIK , KORÇË

Rruga Libonik, Libonik, Albania

Call for availability
Call for availability
10 months
10 months

OKAZION SHITET TRUALL TEK ISH S.M.T

Rruga Muzakajt, Korçë, Albania

Lek6.000 / m2
Lek6.000 / m2
10 months
10 months

SHITET TRUALL, RRUGA E VOSKOPOJËS, KM2

Rruga e "Voskopojës" , km2

€ 30.000
€ 30.000
11 months
11 months

TRUALL NË SHITJE – MBORJE

Mborje, Korçë.

Lek2.000.000
Lek2.000.000
12 months
12 months

TRUALL TEK LAGJIA E VJETËR, KORÇË

Rruga Gjon Kastrioti Korçë, Albania

€ 39.500
€ 39.500
1 year
1 year

SHITET TRUALL BUJQËSOR, ZËMBLAK

Rr. e Bilishtit - Zëmblak, Korçë, Albania.

€ 20.000
€ 20.000
1 2 3
Language »
FacebookInstagram