Rreth Nesh

Rreth Dionimobiliare

Dionimobiliare një partner i sigurt që ju garanton shpejtësi, seriozitet, saktësi dhe korrektësi në përgatitjen e dokumentave gjithashtu duke mundësuar këshillimin e profesional në çështjet e trajtimit të pronave
890+

PRONA NË TRAJTIM

6+

AGJENTË PROFESIONALE

230+

PRONA NË SHITJE

150+

PRONA ME QERA

shërbimet tona

Dionimobiliare një partner serioz
i japim vlerë pronës tuaj.

Shërbim i Personalizuar

Duke ju mundësuar takim me një nga agjentë tanë.

Ekspertë juridike

Ekspertët tanë juridikë të cilët garantojnë përgatitje të shpejtë dhe të saktë të dokumentave...

Tipe të ndryshme pronash

Tipe të ndryshme pronash në shitje dhe me qera për banim ose biznes

Në shitje ose me Qera

Të pronave në të gjithë Shqipërinë në Rajon dhe më gjerë.

Mundësi për Biznes

Mund të gjeni tek ne biznesin tuaj duke ju orientuar mbi pronat për aktivitet biznesi

Profesionalizëm

Profesionalizmi është tipar i stafit tonë në përgatitjen e dokumentave sa më shpejt
histori suksesi

Nuk mund të imagjinohej më përpara blerja e një prone online.

Ju prezantojmë mënyrën më bashkëkohore të trajtimit së pronës së dëshiruar dhe rezervim i një takimi me agjentin tonë online duke mundësuar me profesionalizëm dhe seriozitet kërkesat tuaja
Ndiqni historinë tonë

Njihuni me stafin Dionimobiliare

Profesionalizmi është detyra jonë

Theodhora Kostandini

CEO - Founder Dionimobiliare
Themelues dhe drejtor i pergjithshem i Dionimobiliare

Eftiola Mile

Agjente prane Dionimobiliare

Neviana Braholli

Agjente prane Dionimobiliare

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Language »
FacebookInstagram