Na Kontaktoni

Rreth Dionimobilare

Dionimobiliare një partner i sigurt që ju garanton shpejtësi, seriozitet, saktësi dhe korrektësi në përgatitjen e dokumentave gjithashtu duke mundësuar këshillimin e profesional në çështjet e trajtimit të pronave

Zyra në Tiranë

Shërbim Online
e-mail: realestate.dion@gmail.com
Tel: +355 69 683 47 47

Zyra Qëndrore

Bulevardi Gjergj Kastrioti, nr. 2
KORÇË,
ALBANIA, 7001
e-mail: realestate.dion@gmail.com
Telefon: +355 82 254 054

Zyra në Greqi

Adresa: Metamorfoseos 44, 55131 Kalamaria, Greece

Kontakt: +306994723510 Viber/ Whatsapp
Email: realestate.dion@gmail.com

  REZERVO TAKIM

  Share and Enjoy !

  0Shares
  0 0
  Language »
  FacebookInstagram