Prona në Shitje & Me Qera

Shtëpia që ju kërkoni ndodhet këtu
Location
Year built
Garages size
Land sizes
Features
Price
HISTORI SUKSESI

Nuk mund të imagjinohej më përpara blerja e një prone online

Ju prezantojmë mënyrën më bashkëkohore të trajtimit së pronës së dëshiruar dhe rezervim i një takimi me agjentin tonë online duke mundësuar me profesionalizëm dhe seriozitet kërkesat tuaja.
Theodhora Kostandini
DIonimobiliare Founder
Ndiqni historine tone

ju do te dashuroni Dionimobiliare

Te blesh ose marresh me qera nje prone me Dionimobiliare eshte menyra me e shpejte dhe e duhur per cdo person i cili vlereson kohen dhe i japim vlere prones.

Larmishmëri Pronash

Trajtim i tipeve të pronave të ndryshme

Shitje ose me Qera

Të pronave në të gjithë Shqipërinë dhe me gjerë

Detaje të pronave

Detaje të pronave të adresave dhe vendndodhjeve të pronave të publikuara për efekt transparence

Arkitektura

Kënd i posaçëm për trajtimin e pronave me vlerë historike dhe me arkitekturë të veçantë

Profesionalizëm

Profesionalizmi është tipar i stafit tonë në përgatitjen e dokumentave sa më shpejt

Mundësi për Biznes

Mund të gjeni tek ne biznesin tuaj duke ju orientuar mbi pronat për aktivitet biznesi

Lajme dhe Evente

Lajmet më të reja dhe artikuj informues nga blogu ynë

    Share and Enjoy !

    0Shares
    0 0
    Language »
    FacebookInstagram