Work With Us

ASCLEPIUS MEDICAL CENTER~ Mundësi Punësimi

ASCLEPIUS MEDICAL CENTER Kërkon të punësojë Infermier/e.

 • Profili i Kandidatit:I diplomuar në një nga Universitetet e Infermierisë.Liçense Aktuale e Urdhrit të Infermierit.Cdo eksperiencë klinike do të merret në konsideratë.

  Njohuri në  Anglisht/ose Greqisht.

   

  Aplikanti duhet të tregojë:

  • Komunikim efektiv, aftësi organizative dhe ndërpersonale.
  • Aftësi për të punuar efektivisht në një ambjent shumëdisiplinor.

  Kontakt: info@klinikaasclepius.com 

  ~ Mundësi Punësimi ne Greqi~

Njoftim !

Kerkohet kujdestare per te moshuar me eksperience,

Mosha 40 – 60 vjec , me dokumenta europiane .

E interesuara duhet  te jete e afte ne sherbim higjene , mirembajtje ambjentesh dhe gatim .

Ofrohet strehim dhe ushqim

Pagesa e kenaqshme !

Kontakt: 0696834747 / 082254054

GREQI, HOTEL~ Mundësi Punësimi

Njoftim  !

Poseidon Hotel Sea Resort ,  kerkon te punesoje 4 sanitare.

Personat e interesuar duhet te zoterojne dokumenta europiane

Ofrohet akomodim

Pagesa 850 € / muaj!

Kontakt: 0696834747 / 082254054

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Language »
FacebookInstagram