Prona në shitje

Sale
Sort by
3 months
3 months

TRUALL & NDËRTESË NE SHITJE , ISH- FABRIKA E TULLËS, KORÇË

Rruga "Haziz Xhaferi" , Korçë

Call for availability
Call for availability
3 months
3 months

OKAZION SHITET TRUALL TEK ISH S.M.T

Rruga "Parashqevi Qiriazi" , Korçë

Call for availability
Call for availability
3 months
3 months

APARTAMENT NË SHITJE , KORÇË

Rruga "Kristaq Floqi" , Korçë

Call for availability
Call for availability
4 months
4 months

APARTAMENT NË SHITJE , PRANË PASTIÇERI “TASHO”

Rruga Kristaq Prifti, Korçë, Albania

Call for availability
Call for availability
4 months
4 months

SHTËPI NË SHITJE , DRENOVË

Drenovë, Korçë

Call for availability
Call for availability
4 months
4 months

OKAZION – TRUALL NË SHITJE , NË HYRJE TË KORÇËS

Rruga "Koço Mio" dhe Rruga "Muzakajt" , Korçë

Call for availability
Call for availability
4 months
4 months

OKAZION SHITET VILA!

Vloçisht, Korçë

Call for availability
Call for availability
4 months
4 months

AMBIENT NË SHITJE , QENDRA TREGTARE KORÇË

Qendra Tregtare Korçë

Call for availability
Call for availability
4 months
4 months

APARTAMENT NË SHITJE , PRANË XHAMISË SË RE

Rruga "Mihal Sharxhi" , Korçë

Call for availability
Call for availability
5 months
5 months

APARTAMENT NË SHITJE , PRANË PREFEKTURËS

Rruga 28 Nëntori, Korçë, Albania

Call for availability
Call for availability
5 months
5 months

VILË 3 KATËSHE NË SHITJE , KORÇË

Rruga Emin Duraku, Korçë, Albania

Call for availability
Call for availability
5 months
5 months

APARTAMENT 2+1 NË SHITJE , KORÇË

Rruga "Kiço Zografi", Korçë

Call for availability
Call for availability
1 2 3 13

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Language »
FacebookInstagram