Prona me Qera

Rent
Sort by
2 weeks

💥Jepen me Qera 👉Njesi Biznesi

Drenove

Call for availability
Call for availability
2 years

Ambjent Biznesi me Qira, prane “Terminalit te Autobuzave “

Rr.Midhi Kostani

Call for availability
130 m²
Call for availability
130 m²
2 years
2 years

MAGAZINË ME QERA , RRUGA KORÇË- POGRADEC KM 2

Korçë- Pogradec KM2

Call for availability
Call for availability
2 years
2 years

OBJEKT ME QIRA , KORÇË

Rruga "Muzakajt" , Korçë

Call for availability
Call for availability
2 years
2 years

OBJEKT ME QIRA , KORÇË

Rruga "Muzakajt" , Korçë

Call for availability
Call for availability
2 years
2 years

OBJEKT ME QIRA , KORÇË

Rruga "Muzakajt", Korçë

Call for availability
Call for availability
2 years
2 years

OBJEKT ME QIRA , KORÇË

Rruga "Muzakajt" , Korçë

Call for availability
Call for availability
2 years
2 years

SHTËPI ME QIRA , LAGJIA E RE , KORÇË

Lagjia e Re , Korçë

Call for availability
Call for availability
2 years
2 years

JEPET ME QIRA APARTAMENT , LAGJIA E RE

Korçë, Lagjia e Re

Lek20.000 / Monthly
Lek20.000 / Monthly
3 years
3 years

MAGAZINË ME QERA , PRANË FABRIKËS SË KONJAKUT DHE VERËS, KORÇË

Rruga "Riza Mance" , Korçë

Call for availability
Call for availability
3 years
3 years

OBJEKTE ME QERA & NË SHITJE , KORÇË

Rruga "Stefan Andrea" , Korçë

Call for availability
Call for availability
3 years
3 years

OBJEKT ME QERA , KOLOMBO, SELANIK

15 Λέοντος Σοφού

Call for availability
Call for availability
1 2 3

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Language »
FacebookInstagram