ASCLEPIUS MEDICAL CENTER Kërkon të punësojë Infermiere.

ASCLEPIUS MEDICAL CENTER ~ Mundësi Punësimi

ASCLEPIUS MEDICAL CENTER kërkon të punësojë Infermiere.

Kriteret:

 •  Të jete e liçensuar me Urdhër Infermieri
 • Të ketë eksperiencë në sherbim mjekesor  (minimum 1 vit)
 •  Të ketë diplomë anglisht B2 të mbrojtur.
 •  Background-i  në gjuhën greke , ka perparesi.
 • Aftësi shumë të mira komunikuese, organizative dhe përgjegjshmërie.
 • Të jetë fleksibël me oraret, e adaptueshme, energjike, dhe e besueshme.
 • Të jetë e aftë të punojë e pavarur si edhe të ndërveprojë në grup.
  Orari dhe paga e diskutueshme.
 • Të interesuarit mund të kontaktojnë me numrin e mëposhtëm:
  0673011088

*Do të njoftohen vetëm aplikantet fituese

PLOTËSO FORMULARIN:

Ju bëjmë me dije se:
Të gjitha informacionet dhe të dhënat tuaja do të përdoren vetëm për të vlerësuar aplikimin tuaj për vendin e punës.
Për të dhënat tuaja do të respektohet privatësia dhe konfidencialiteti !

Me plotësimin e aplikimit, ju duhet të jepni informacion të vërtetë të bazuar në dijeninë tuaj.
Me dërgimin e aplikimit tuaj për këtë pozicion vakant, në adresën/at si më poshtë, ju deklaroni se keni lexuar e kuptuar qartë dhe jeni dakort për të aplikuar.

Email :
Emri:
Mbiemri:
Mosha:
Adresa juaj:
Numer Celulari:
Arsimi:
Aftesi ne Perdorimin e Kompjuterit:
Programet Kompjuterike ne te cilat keni aftesi:
Gjuhet e Huaja:
Aftesi ose Eksperienca te Tjera:
Profesioni:
Pozicioni i fundit qe keni patur:
Kompania ku keni punuar me perpara:
Vite Eksperience:
Keni rekomandime per kete vend pune:
Paga Minimale e kerkuar:
Koha qe ju nevojitet per tu shkeputur nga puna:
Bashkangjit Cv:

Adresa jonë e email për të derguar aplikimet : asclepiusdion@gmail.com

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Language »
FacebookInstagram