Properties for Biznese

Filter
Sort by
3 months
3 months

MAGAZINË ME QERA , PRANË FABRIKËS SË KONJAKUT DHE VERËS, KORÇË

Rruga "Riza Mance" , Korçë

Call for availability
Call for availability
3 months
3 months

TRUALL & NDËRTESË NE SHITJE , ISH- FABRIKA E TULLËS, KORÇË

Rruga "Haziz Xhaferi" , Korçë

Call for availability
Call for availability
4 months
4 months

OBJEKT ME QIRA , KORÇË

Rruga "Stefan Andrea" , Korçë

Call for availability
Call for availability
4 months
4 months

AMBIENT NË SHITJE , QENDRA TREGTARE KORÇË

Qendra Tregtare Korçë

Call for availability
Call for availability
4 months
4 months

OBJEKTE ME QERA & NË SHITJE , KORÇË

Rruga "Stefan Andrea" , Korçë

Call for availability
Call for availability
5 months
5 months

NJËSI BIZNESI ME QIRA , BULEVARD REPUBLIKA

Bulevard Republika , Korçë , Albania

Call for availability
Call for availability
6 months
6 months

KARBURANT NË SHITJE , RRUGA KORÇË-TIRANË

Maliq, Korçë

Call for availability
Call for availability
6 months
6 months

AMBIENT BIZNESI NË SHITJE / QERA , KORÇË

Rruga" 1 Maji" , Korçë

Call for availability
Call for availability
6 months
6 months

NJËSI BIZNESI ME QIRA , PRANË PREFEKTURËS , KORÇË

Bulevard "Fan Noli", Korçë

Call for availability
Call for availability
6 months
6 months

OKAZION – AMBIENTE NË SHITJE , ZONA E FRANCEZËVE ,KORÇË

Rruga Sokrat Mio, Korçë, Albania

Call for availability
Call for availability
6 months
6 months

BIZNES & TRUALL NË SHITJE , BOBOSHTICË , KORÇË

Boboshticë, Korçë

Call for availability
Call for availability
7 months
7 months

BIZNES NË PROÇES SHITJEJE, TEK PAZARI I VJETËR KORÇË

Rrugica Alush Koprencka, Korçë, Albania

Call for availability
Call for availability
1 2 3 6
Language »
FacebookInstagram