Properties for Truall

Filter
Sort by
2 months
2 months

OKAZION – TRUALL NË SHITJE , NË HYRJE TË KORÇËS

Rruga "Koço Mio" dhe Rruga "Muzakajt" , Korçë

€ 102.000
€ 102.000
4 months
4 months

SHITET TOKË ARRË, VOSKOPOJË , KORÇË

Voskopojë, Korçë

Call for availability
Call for availability
6 months
6 months

SHITET TOKË ARRË, PRANË “ALEKSIA”, AUTOSTRADA KORÇË- KAPSHTICË.

Rruga Korçë- Bilisht KM1 , Korçë

Call for availability
Call for availability
7 months
7 months

TRUALL NË SHITJE , LAGJIA 4 , KORÇË

Lagjia e Re , Korçë

Call for availability
Call for availability
10 months
10 months

SHITET TRUALL , LIBONIK , KORÇË

Rruga Libonik, Libonik, Albania

Call for availability
Call for availability
10 months
10 months

OKAZION SHITET TRUALL TEK ISH S.M.T

Rruga Muzakajt, Korçë, Albania

Lek6.000 / m2
Lek6.000 / m2
11 months
11 months

TRUALL NË SHITJE – MBORJE

Mborje, Korçë.

Lek2.000.000
Lek2.000.000
1 year
1 year

SHITET TRUALL BUJQËSOR, ZËMBLAK

Rr. e Bilishtit - Zëmblak, Korçë, Albania.

€ 20.000
€ 20.000
1 year
1 year

OKAZION ~ SHTËPI + TRUALL NË RRUGËN E VOSKOPOJËS.

Rruga: "Korçë-Voskopojë", Km 4.

Lek2.500.000
Lek2.500.000
1 year
1 year

TRUALL ~ ZONA INDUSTRIALE, KORÇË

Rr. Nën Radenec, Lagjia 17, Korçë.

Call for availability
Call for availability
1 year
1 year

TRUALL NË SHITJE , KORÇË -VOSKOPOJË

Rruga “Jani Riza”, Korçë.

Lek10.300.000
Lek10.300.000
1 year
1 year

OKAZION – TRUALL NË SHITJE, PRANË KOMPLEKSIT TË RI SPORTIV.

Rruga “Thanas Floqi” , Korçë.

€ 130 / m2
€ 130 / m2
1 2
Language »
FacebookInstagram