Properties for Rent

Filter
Sort by
3 months
3 months

MAGAZINË ME QERA , PRANË FABRIKËS SË KONJAKUT DHE VERËS, KORÇË

Rruga "Riza Mance" , Korçë

Call for availability
Call for availability
3 months
3 months

SHTËPI ME QERA , MALIQ

Maliq , Korçë

Call for availability
Call for availability
4 months
4 months

JULIA’S APARTMENT V

Rruga Muzakajt, Korçë, Albania

Call for availability
Call for availability
5 months
5 months

NJËSI BIZNESI ME QIRA , BULEVARD REPUBLIKA

Bulevard Republika , Korçë , Albania

Call for availability
Call for availability
5 months
5 months

OBJEKT ME QERA , KOLOMBO, SELANIK

15 Λέοντος Σοφού

Call for availability
Call for availability
6 months
6 months

AMBIENT BIZNESI NË SHITJE / QERA , KORÇË

Rruga" 1 Maji" , Korçë

Call for availability
Call for availability
6 months
6 months

NJËSI BIZNESI ME QIRA , PRANË PREFEKTURËS , KORÇË

Bulevard "Fan Noli", Korçë

Call for availability
Call for availability
7 months
7 months

JEPET AMBIENT ME QERA , PRANË SPITALIT RAJONAL “KORÇË”

Rruga Partizani, Korçë, Albania

Call for availability
Call for availability
8 months
8 months

NJËSI BIZNESI ME QIRA, SKY -TOWER

Bulevard "Republika" , Korçë , Albania

Call for availability
Call for availability
8 months
8 months

OKAZION – NJËSI BIZNESI ME QIRA

Rruga : "Pandeli Vangjeli"

Call for availability
Call for availability
8 months
8 months

AMBIENT ME QERA , PRANË PAZARIT TË VJETËR , KORÇË

Rruga "Kiço Greço" ,  Korçë.

Call for availability
Call for availability
8 months
8 months

JEPEN ME QIRA 3 AMBIENTE & TRUALL (UNAZË)

Rruga :" Bajazit Rehova", Korçë.

Call for availability
Call for availability
1 2 3 4
Language »
FacebookInstagram