Properties for Sale

Filter
Sort by
1 month
1 month

TRUALL & NDËRTESË NE SHITJE , ISH- FABRIKA E TULLËS, KORÇË

Rruga "Haziz Xhaferi" , Korçë

Call for availability
Call for availability
1 month
1 month

OKAZION SHITET TRUALL TEK ISH S.M.T

Rruga "Parashqevi Qiriazi" , Korçë

Lek8.000 / m2
Lek8.000 / m2
1 month
1 month

APARTAMENT NË SHITJE , KORÇË

Rruga "Kristaq Floqi" , Korçë

Lek6.500.000
Lek6.500.000
2 months
2 months

APARTAMENT NË SHITJE , PRANË PASTIÇERI “TASHO”

Rruga Kristaq Prifti, Korçë, Albania

€ 32.000
€ 32.000
2 months
2 months

SHTËPI NË SHITJE , DRENOVË

Drenovë, Korçë

Lek3.400.000
Lek3.400.000
2 months
2 months

OKAZION – TRUALL NË SHITJE , NË HYRJE TË KORÇËS

Rruga "Koço Mio" dhe Rruga "Muzakajt" , Korçë

€ 102.000
€ 102.000
2 months
2 months

OKAZION SHITET VILA!

Vloçisht, Korçë

Call for availability
Call for availability
2 months
2 months

AMBIENT NË SHITJE , QENDRA TREGTARE KORÇË

Qendra Tregtare Korçë

Call for availability
Call for availability
2 months
2 months

APARTAMENT NË SHITJE , PRANË XHAMISË SË RE

Rruga "Mihal Sharxhi" , Korçë

Lek2.300.000
Lek2.300.000
3 months
3 months

APARTAMENT NË SHITJE , PRANË PREFEKTURËS

Rruga 28 Nëntori, Korçë, Albania

€ 45.000
€ 45.000
3 months
3 months

VILË 3 KATËSHE NË SHITJE , KORÇË

Rruga Emin Duraku, Korçë, Albania

€ 250.000
€ 250.000
3 months
3 months

OKAZIONE FUNDVITI !!!!

Bulevard "Republika", Korçë

Call for availability
Call for availability
1 2 3 13
Language »
FacebookInstagram