JULIA’S APARTMENT III FOR RENT

Rruga "Muzakajt" , Korçë

JEPET ME QERA JULIA’S APARTMENT III

Apartamenti  është  i organizuar në:
-Korridor
-Studio Room (Krevat Double dhe Kuzhinë)
-1 Dhomë gjumi (Krevat Double)
-Tualet
-Ballkon

2 te rritur
2+1 femije<11 vjec falas
2+2 femije

Për Qëndrime Mujore :
-2 te rritur 200€

– Qera Ditore 2 Adults 40 €

Për qëndrime Ditore – Oferta :
-10 % Ulje për qëndrime 2 netë .
-30 % Ulje për qëndrime 1 javore
-50 % Ulje për qëndrime 2 javore.

Adresa : Julia’s Apartment III ndodhet në rrugën “Muzakaj ” , në hyrje të Korçës , pranë hotel Kontit.

JULIA’S APARTMENT III FOR RENT

The apartment is organized in:
– Corridor
-Studio Room (Double Bed and Kitchen)
-1 Bedroom (Double Bed)
– Toilets
– The balcony
2 Adults 200€
2+1 child <11 child free
2+2 children

For Monthly Stays:
-2 adults €200
-third person +50€
– two children +50€
– Daily rent 2 Adults 40€

For daily stays – Offer:
-10% discount for stays of 2 nights.
-30% discount for 1-week stays
-50% discount for 2-week stays.

Address: Julia’s Apartment III is located on “Muzakaj” street, at the entrance of Korça, near Konti hotel.

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

Property details:

Property ID: HI-10626
Property Type: Julia's Apartment
Property Status: Rent

  REZERVO TAKIM

  Nearby places powered by yelp

  Review for JULIA’S APARTMENT III FOR RENT

  Avatar
  Overall Rating:
  Cilesia e Prones
  Vendndodhja
  Karakteristikat
  Review Content:
  Login to leave a review
  Language »
  FacebookInstagram