MAGAZINË ME QERA , RRUGA KORÇË- POGRADEC KM 2

Korçë- Pogradec KM2

MAGAZINË ME QERA , RRUGA KORÇË- POGRADEC KM 2

Magazine me qera-KORCE
Siperfaqe Totale :1584 m ²
Siperfaqe nderitmi :650 m ²
Magazina eshte e shtruar me beton , e pajisur me dritare +qepena dhe ne brendesi ka tre kolona me largesi 13 m nga njera tjetra.
Lartesia e magazines eshte 6 m.
Gjithashtu objekti disponon bodrum me lartesi 3m.
Siperfaqe e bodrumit :650m ²
Adresa: Korce-Pogradec, km 2.
Çmimi: 1700€

Karakteristikat:
Lartësia 6 m
Në brendësi të Magazinës ka 3 kolona ku largësia ndërmjet njëra tjetres eshte 13 m.
I shtruar me beton
I pajisur me dritare dhe Qepena.
I përshtatshëm për biznese te ndryshme :
Magazinim, Fabrike Prodhuese , etj ..

Për një vizitë në pronë na kontaktoni:
Mob/Tel: +355696834747 / +35582254054
Email: info@dionimobiliare.com
Adresa: Bulevard “Gjergj Kastrioti” , nr.2, Korçë.

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

Property details:

Property ID: HI-08364
Property Type: Korca Region
Property Status: Rent

  REZERVO TAKIM

  Nearby places powered by yelp

  Review for MAGAZINË ME QERA , RRUGA KORÇË- POGRADEC KM 2

  Avatar
  Overall Rating:
  Cilesia e Prones
  Vendndodhja
  Karakteristikat
  Review Content:
  Login to leave a review
  Language »
  FacebookInstagram