Greek Golden Visa 

THESSALONIKI GREECE

Greek Golden Visa  është një program qëndrimi për investim që u lejon qytetarëve jo-BE të marrin rezidencën greke duke investuar në pasuri të paluajtshme ose asete të tjera në Greqi.

I nisur në vitin 2013, Programi i Greek Golden Visa  jep një leje qëndrimi pesëvjeçare në këmbim të një investimi prej të paktën 250,000 € në pasuri të paluajtshme në Greqi. Ju mund të përfshini familjen tuaj në programin e qëndrimit.
Viza e Artë Greke ju lejon të jetoni në Greqi dhe të udhëtoni në të gjithë rajonin Shengen, pa vizë.

Për t’u kualifikuar për një vizë të artë në Greqi, duhet të plotësoni kërkesat e mëposhtme:

-Të jeni një qytetar i vendit jo anëtar i BE-së.
-Të jeni minimalisht 18 vjeç.
-Të keni një dosje të pastër kriminale.
-Të keni sigurim mjekësor për veten dhe familjen tuaj.

Që nga viti 2021, nuk keni më nevojë të vizitoni Greqinë personalisht për të filluar aplikimin tuaj.

Për investime në pasuritë e paluajtshme klikoni në likun:

https://dionimobiliare.com/type/aplikime/

 

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

Property details:

Property ID: HI-10540
Property Type: Greek Golden Visa
Property Status: Sale

  REZERVO TAKIM


  Notice: Undefined offset: 1 in /home/dionxllb/public_html/wp-content/plugins/iwproperty/templates/property-details/video-virtual.php on line 25

  Nearby places powered by yelp

  Review for Greek Golden Visa 

  Avatar
  Overall Rating:
  Cilesia e Prones
  Vendndodhja
  Karakteristikat
  Review Content:
  Login to leave a review
  Language »
  FacebookInstagram