Objekte me Qera & Ne shitje

Rruga "Stefan Andrea" , Korçë

OBJEKT ME QERA & ne Shitje —  KORÇË

Ambjenti 1: 125 m2
Ambjenti 2 : 125 m2
Ambjenti 3 : 150 m 2

Ambientet ofrohen ne dy menyra :

Opsioni 1 . Objektet qe jane në beton të pastër ( dysheme e pashtruar dhe mure te pandara) – ofrohen kundrejt cmimit 800 € / m 2

Opsioni 2. Objektet qe jane te investuara ( ne mure dhe dysheme ) – ofrohen kundrejt cmimit 900 € /m 2

Viti I ndertimit : 2017-2019 e Perfunduar .


Kontrata e energjisë Elektrike dhe Ujësjellësit -Mungon

Për një vizitë në pronë na kontaktoni:
➡️ Mob/Tel: +355696834747 / +35582254054
➡️ Email: realestate.dion@gmail.com
Adresa: Bulevard Gjergj Kastrioti , nr.2, Korçë.

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

Property details:

Property ID: HI-07524
Property Type: Korca CITY
Property Status: Rent/ Sale

Features:

 • Concrete flooring

  REZERVO TAKIM

  Nearby places powered by yelp

  Review for Objekte me Qera & Ne shitje

  Avatar
  Overall Rating:
  Cilesia e Prones
  Vendndodhja
  Karakteristikat
  Review Content:
  Login to leave a review
  Language »
  FacebookInstagram