TRUALL NE SHITJE (THERMI,THESSALONIKI)

Thermi,Thessaloniki

TRUALL NE SHITJE (THERMI,THESSALONIKI)

Ndodhet ne zonen e Thermit, Thessaloniki prane qendres KOSMOS, prane Hotel Nikopolis, prane Magic Park dhe Qendres Mjekesore Interbalkan.

Sipërfaqja: 30 000m²

Sipërfaqja e shfrytëzueshme për ndërtim: 6500 m²

Largësia nga aeroporti “MAQEDONIA” 6’

Largësia nga qendra: 25’

CMIMI: 3 700 000 €

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

Property details:

Property ID: HI-10508
Property Type: Thessaloniki Region
Property Status: Sale

  REZERVO TAKIM

  Nearby places powered by yelp

  Review for TRUALL NE SHITJE (THERMI,THESSALONIKI)

  Avatar
  Overall Rating:
  Cilesia e Prones
  Vendndodhja
  Karakteristikat
  Review Content:
  Login to leave a review
  Language »
  FacebookInstagram