Properties for Hot

Filter
Sort by
1 year
1 year

AMBIENT NË SHITJE & ME QERA , DYQANET E NGURTA

Rruga " 6 Dëshmoret" , Korçë

Call for availability
Call for availability
2 years
2 years

JULIA’S APARTMENT II , VILLAGE HOUSE !!

Mborje , Korçë

€ 250 / Monthly
€ 250 / Monthly
2 years
2 years

APARTAMENT NË SHITJE , SELANIK

Rruga: Andreopulu 17 , Selanik.

€ 135.000
€ 135.000
2 years
2 years

APARTAMENT NË SHITJE 2+1 , KORÇË

Rruga: "Midhi Kostani", Korçë

€ 54.000
€ 54.000
2 years
2 years

SHTËPI NË SHITJE, PËRBALLË GJIMNAZIT “RAQI QIRINXHI” , KORÇË

Rruga "Pano Xhamballo" , Korçë

€ 120.000
€ 120.000
2 years
2 years

SHITET TRUALL , TOKË ARË, NDËRTESË , KORÇË- POGRADEC KM1

Rruga Nacionale "Korçë- Pogradec" , KM 1

Call for availability
Call for availability
2 years
2 years

JULIA’S APPARTMENT VII , NË QENDËR TË QYTETIT!!

Korçë, Albania

€ 200 / Personi / Muaj
€ 200 / Personi / Muaj
2 years
2 years

APARTAMENT 2+1 NË SHITJE , KORÇË

Korçë, Albania

Lek6.900.000
Lek6.900.000
2 years
2 years

APARTAMENT 2+1 NË SHITJE, KORÇË

Rruga "Bajram Curri" , Korçë

€ 43.000
€ 43.000
2 years
2 years

JULIA’S APARTMENT KORÇË

Korçë, Albania

Lek4.000 / Nata
Lek4.000 / Nata
2 years
2 years

INFORMACION PËR BASHKËPUNIM ME DION IMOBILIARE!

Bulevard "Gjergj Kastrioti" , Korçë

Call for availability
Call for availability
2 years
2 years

MAGAZINË ME QERA , PRANË FABRIKËS SË KONJAKUT DHE VERËS, KORÇË

Rruga "Riza Mance" , Korçë

Call for availability
Call for availability
1 2 3 7
Language »
FacebookInstagram